Tips voor de lange winteravonden

De donkere dagen zitten er weer aan te komen, zowel tijdens de wintersport als gewoon thuis gaan de avonden langer duren en is het dus van belang om naar andere vormen van vertier te zorgen. Thuis is er een televisie beschikbaar, tijdens de wintersport komen over het algemeen al snel de gezelschapsspellen tevoorschijn. Roger Horn houdt van de spellen en ziet wat dat betreft al uit naar de momenten waarop het weer om 18:00u donker is. Hij kan bovendien niet wachten om de piste weer op te gaan en na een lange dag een leuk spel te spelen.

Speel strategiespellen

Het zijn met name de strategiespellen die het bij veel gezinnen goed doen. De spellen zijn met meerdere spelers te spelen en duren over het algemeen gemakkelijk een paar uur. Een bekend voorbeeld van een strategiespel dat het tijdens de wintersport altijd goed doet is Colonisten van Catan. Het is iedere keer weer spannend om dit spel te spelen. Zoek je een korter spel? Roger Horn raadt dan Barricade aan. Dit is een spel dat wat geluk combineert met tactisch inzicht, waardoor zich ook hier doorgaans een verrassend spelverloop ontwikkelt.

Roger Horn liefhebber van de donkere dagen

Roger Horn geldt als een liefhebber van de donkere dagen, omdat hij dan de kans heeft om de piste op te gaan en aan het eind van de dag een mooi spel te spelen. Hij houdt aan de andere kant van de zomerperiode waarin de temperaturen lekker oplopen, maar ook het skiën zou hij niet willen missen. Vervolgens drinkt hij uiteraard graag een drankje in het dorp, om vervolgens een leuk spel te spelen. De donkere avonden van de winter zorgen op die manier voor een bijzondere invulling, op basis van een aantal verschillende leuke elementen.