Skigebieden organiseren steeds meer bijzondere activiteiten

De verschillende skigebieden hebben onderling steeds meer last van concurrentie, vandaar dat zij ervoor kiezen om unieke activiteiten te organiseren. Roger Horn vindt het mooi om te zien hoe de gebieden zich van elkaar proberen te onderscheiden, maar blijft aan de andere kant zelf toch vooral een liefhebber van het skiën op zich. Hij laat zich als vastgoedondernemer uit Amsterdam wat dat betreft niet zomaar gek maken of verleiden tot speciale acties, hij wil er vooral van de sneeuw en gezelligheid komen genieten.

Roger Horn blijft vooral skiën

Roger Horn is een liefhebber van het skiën, het hoeft van hem niet zozeer bijzonder. Wat dat betreft is hij niet iemand die mee zal doen aan een fakkeltocht of af zal komen op een nieuw sneeuwkanon. Daarnaast kiezen skigebieden er zelfs voor om speciale lady’s-only liftpassen te verstrekken en er met andere acties voor te zorgen dat er een brede doelgroep op af komt. Volgens Horn is het vooral van belang dat de sneeuw en faciliteiten in orde zijn. De toeristen komen in dat geval vanzelf.

Skiën met volle maan

Een van de leuke uitzonderingen binnen het grote aantal acties is bijvoorbeeld het skiën met volle maan. Dat zorgt ervoor dat het in de avonduren mogelijk is om de bergen en pistes op een heel andere manier te beleven. Over het algemeen gaat het om het skiën op de meer gemakkelijke pistes, omdat er ondanks de volle maan veel minder te zien valt. Roger Horn is te spreken over dergelijke initiatieven, omdat het buiten de commercialiteit om een mooie belevenis biedt. Er valt op de pistes wat dat betreft voldoende te ontdekken, al zit er ook veel tussen dat de echte liefhebber niet direct aan zal spreken.

Laat een reactie achter voor