Pension Apollo in Tsjechië

Met twee vrienden ben ik onlangs een paar dagen wezen skiën in Spindleruv Mlyn in Tsjechië. We verbleven in pension Apollo. De ligging van het pensioen was super. De skibus was op een perfecte afstand en het pension was dichtbij het centrum. Eigenaars deden er alles aan om de gastvrijheid te waarborgen. Als ik ergens om vroeg werd dat vrijwel direct geregeld. Wat ik erg fijn vond is dat het ontbijt altijd om 8.00 uur netjes klaar stond. Zo konden we rond een uur of 9 richting de piste gaan. Op 700 meter van pension Apollo lag de skipiste van Medvedin. Hier hebben wij veel geskied. Als we terugkwamen van het skiën gingen we vaak nog even de sauna in, heerlijk!

Inmiddels ben ik weer terug in Nederland en kijk ik terug op een aantal fantastische dagen wintersport met mijn vrienden.
-Roger Horn

Laat een reactie achter voor