Roger Horn Vastgoed
Roger Horn Apollolaan
roger horn apollolaan

Roger Horn

Lees hier meer over mij en mijn voor passie voor skiën!

Roger Horn & Skiën

In 1980 ben ik geboren in Amsterdam en woon daar tot op heden met heel veel plezier. Ik ben geboren in een familie waarin wintersport tot de jaarlijkse vakanties behoorde. Op 7-jarige leeftijd bond ik voor het eerst mijn ski’s onder mijn voeten. Tot op de dag van vandaag ben ik een grote liefhebber. De fijne herinneringen aan vroeger zorgen voor een nostalgisch gevoel bij elke wintersportvakantie. Het is heerlijk om de drukte van de stad even te ontvluchten en te genieten van de wonderschone natuur in de bergen.

Faas Vastgoed

Naast mijn passie voor skiën kan ik je ook een hoop vertellen over vastgoed. Ik deel graag mijn kennis om jou te helpen!