Tip: Neem je Go Pro mee op wintersport!

Dit seizoen heb ik voor het eerst mijn Go Pro Camera mee genomen tijdens het skiën. Dit leverde prachtige beelden op. Thuis kon ik de pistes laten zien aan mijn vrienden en familie door mijn eigen bril! Een vriend van mij reageerde precies zoals je dan stiekem toch een beetje hoopt: “Zo Roger Horn, ik weet niet of ik met die snelheid de piste af durf! Knap zeg.”

Do’s van Roger Horn

Ik was blij dat ik meerdere accu’s mee had, want de accu’s gingen sneller leeg door de kou.
Daarnaast was ik erg blij dat ik de accessoire ‘cam stabilizer’ bij me had. De accessoire zorgt voor soepelere beelden. Doordat je in beweging bent ontstaan er trillingen, maar dat werd nu prima verholpen. Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat het zeker een toegevoegde waarde heeft om de Go Pro Camera mee te nemen tijdens je skivakantie. Het werkt eenvoudig en levert een mooi aandenken voor thuis.

Laat een reactie achter voor