Faas als naam

In Nederland hebben 482 inwoners de naam Faas als eerste voornaam. Waarvan 111 in 2015 zijn gegeven. Het jaar 2015 springt er echt uit als populair jaar! Het is opvallend dat in de wijken waar jongens met de naam Faas zijn geboren gedurende het jaar 2009 tot en met 2014 meer hoger opgeleiden wonen dan in andere wijken in Nederland, maar liefst 39%.

Faas een Nederlandse jongensnaam

Faas is een echte Hollandse naam voor jongens en ligt makkelijk in de mond. Niet geheel onbelangrijk, de naam draagt een bijzondere betekenis: standvastig raadsman en weldoener met een goede toekomst. De reden waarom ik, Roger (Faas) Horn, deze naam met trots draag. Net als mijn bedrijf Faas Vastgoed. De naam is tijdloos, stoer, krachtig, origineel en daarnaast klassiek.

Oorsprong Faas in Friesland

Je verwacht het niet direct, maar Faas komt van oorsprong uit Friesland. Een karakteristieke provincie in het noorden van Nederland. Bijzonder zijn de verschillen tussen de prijzen van vastgoed in Friesland en de regio Amsterdam waar ik nu woon. De verhouding van vraag en aanbod is compleet verschillend en dat verklaard ook het grote verschil. Mocht je geïnteresseerd zijn om je te vestigen in gebieden buiten de randstad dan lijkt me leuk daar samen met jou over te sparren!

Contact met Roger (Faas) Horn

Contact met mij opnemen? Dat kan! Twijfel niet en laat een bericht achter op de contactpagina van Roger Horn.

Laat een reactie achter voor