De kerst lijkt groen te worden

Roger Horn gaat graag op wintersport, hij stapt graag de sneeuw in om daar te gaan skiën. Het lijkt er echter op dat we nog even geduld moeten hebben tot de wintersportgebieden daar daadwerkelijk klaar voor zijn. Er zijn een aantal uitzonderingen die vooral op hogere hoogte liggen, in veel andere gevallen lijkt er een groene kerst aan te komen en wordt het lastig om de lange latten al onder te binden. Roger Horn houdt de ontwikkelingen goed in de gaten, zodat hij de sneeuw in kan op het moment dat het er ligt.

Wat sneeuw in Frankrijk

Onder andere in Frankrijk viel de afgelopen tijd wat sneeuw, wat betekent dat er daar in de Alpen een aantal plekken zijn die het mogelijk maken om alvast te gaan skiën. Roger Horn heeft niet direct een favoriet gebied, hij bekijkt per jaar waar de sneeuw ligt en waar hij het best naartoe kan gaan. Op dit moment lijkt het erop dat Frankrijk een grote kanshebber wordt, al zijn het nog niet de hoeveelheden sneeuw waar de ware liefhebber naar uitkijkt om van de wintersport te kunnen gaan genieten.

Hoger in de bergen gaat het beter

Het zijn vooral de gebieden hoger in de bergen die het al mogelijk maken om te gaan skiën, het lijkt er wat dat betreft op dat Roger Horn ook dit jaar weer wat meer moeite zal moeten doen. De ondernemer uit het vastgoed in Amsterdam gaat graag op wintersport en wil er dan wel voor zorgen dat hij langere tochten op de pistes kan maken. Het is dan van belang dat de gebieden voldoende sneeuw hebben, om te voorkomen dat er onderweg onderbrekingen ontstaan of je als skiër wat al te vaak terug met de lift omhoog moet.

Laat een reactie achter voor