Roger Faas Horn groot fan Apollo

Roger Faas Horn vestigde zijn eerste bedrijf aan de apollo laan, heeft een rugzak en skibox die dezelfde naam dragen en verbleef tijdens de wintersport in het Apollo Pension in Tsjechië. De conclusie kan getrokken worden dat de naam onafscheidelijk is van Roger Faas Horn. Het is een groot toeval, maar de naam heeft mij veel gebracht sinds ik mijn eerste bedrijf vestigde. Nu kies ik vaak bewust voor producten en diensten die deze prachtige naam dragen, maar voorheen absoluut niet.

Waarom is Roger Faas Horn groot fan Apollo?

De naam apollo kwam voor het eerst op het pad van Roger Faas Horn rond 2008. Meerdere momenten volgden en Roger Faas Horn kon niet meer zonder de naam. Onlangs is er onderzoek gedaan naar de naam en het staat voor kracht en zonnegod. Zodoende werd de interesse gewekt naar mijn tweede naam Faas. Wat betekent het en hoeveel mensen dragen de naam? Lees hier meer over de populaire jongensnaam Faas.

Roger Faas Horn blijft geloven in Apollo

Roger Faas Horn en apollo zijn vanaf 2008 aan elkaar verbonden. Blijf dit blog volgen voor de laatste updates over Roger Horn en deze bijzondere naam. Ook voor jouw wekelijkse dosis wintersportinfo zit je op dit blog helemaal goed! Lees hier de wintersportervaringen, do’s en don’ts en nog veel meer nieuwtjes over skiën in Europa. Heb je een vraag, tip of andere opmerking? Neem hier een kijkje op de contactpagina van Roger Horn.

Laat een reactie achter voor